Op zaterdagavond 12 maart vond in de Maranathakerk het unieke SaFaBra-concert plaats. Samen met saxofoonorkest For Saxes Only en een ensemble van Brassband David vulde het A-orkest van TOG de avond met afwisselende en frisse muziek.

In meerdere opzichten was de avond vernieuwend. Zo speelden bij het A-orkest verschillende jeugdleden voor het eerst mee. Door goede studie afgelopen weken en veel inzet was dit dan ook geen probleem voor deze jeugd. We zijn erg blij dat we deze leden welkom hebben mogen heten bij ons orkest en we hopen dat ze nog lang deel uitmaken van onze hoofdmacht.

Daarnaast speelde het brassensemble voor de eerste keer in deze bezetting. TOG is dan ook trots de première mee te mogen maken.

Alle orkesten lieten een gevarieerd programma horen met verschillende stijlen muziek. Van klassiek tot lichte popmuziek.

Het saxofoonorkest en de brassband zijn beiden weer te horen op 9 april in Zwolle.
For Saxes only verzorgt dan een saxofoondag met medewerking van de bekende saxofonist Johan van der Linden. Voor meer informatie zie: http://www.zwolssaxofoonorkest.nl/
Brassband David verzorgt op 9 april vanaf 20.00 uur haar jaarlijkse jubileumconcert. Alle onderdelen van de vereniging zullen hier op treden. Voor meer informatie zie: http://brassbanddavid.nl/

TOG zal de komende tijd zich gaan voorbereiden op het jaarlijkse NVMV Concertfestival op 18 juni dat dit jaar zal worden gehouden in Heerde. Ook dit jaar komt het orkest uit in de basisklasse. Het deelnemersveld is bomvol, dus dat belooft een prachtige dag vol prachtige muziek te worden.
In voorbereiding daarop zal het orkest onder anderen een uitwisselingsdag hebben met fanfare Studio Stiens uit Friesland.

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door: ab04eb323296407cb3695ca7caa0f484[1]

 

Laat een reactie achter