Op 28 november zal het A-orkest van T.O.G. ’t Harde meewerken aan een bijzonder concert. Samen met het Reünie Orkest Artillerie Trompetterkorps en de gospelformatie The New Gospel Sensation zal het feestje gevierd worden dat TMI Bosch inmiddels 50 jaar bestaat.

POSTER concert TMI DEFIn 1965 werd Technisch Magazijn Immeker opgestart door toenmalig eigenaar Immeker. 10 jaar geleden werd dit, in ’t Harde en omstreken bekende, bedrijf overgenomen door Sebus en Dorien Bosch. In de daarop volgende jaren wisten zij die bedrijf succesvol te ontwikkelen tot een professioneel installatiebedrijf met kennis op de modernste vlakken.

Om dit 50-jarige jubileum een gebeurtenis te maken die niet snel zal worden vergeten wordt op 28 november een groots concert georganiseerd door het bedrijf. Met twee orkesten en een gospelformatie staat er een bijzonder en uitdagend programma.
Omdat Sebus en Dorien met iedereen dit feest willen vieren is het gratis toegankelijk! Wel dienen er van te voren kaarten te worden besteld. Kaarten kunnen GRATIS worden besteld via: d.bosch@tmi-bosch.nl.

T.O.G. ’t Harde is bijzonder dankbaar voor het feit dat Sebus en Dorien besloten te hebben om een deel van de giften van de avond te zullen schenken aan ons. We zijn aangenaam verrast door deze gulle blijk van waardering!

Laat een reactie achter