DSC_0503Afgelopen periode heeft T.O.G., in samenwerking met de basisscholen, de leerlingen van groep 5+6 een tweetal gratis kennismakingslessen op trompet aangeboden.
Voor de leerlingen was dat een leuke mogelijkheid om kennis te maken met een muziekinstrument. Dit was mogelijk door het sponsorbedrag van de Boni-jeugdsponsoraktie. Ook afgelopen voorjaar zijn op deze wijze een aantal zanglessen op school gegeven met afsluitend een mede optreden tijdens het voorjaarsconcert van T.O.G.

Vanuit T.O.G. gezien hebben de lessen tevens het karakter van een mogelijke werving van nieuwe leerlingen.
In week 47 gaat T.O.G. starten met een kennismakingscursus van 10 lessen. Deze 10 lessen worden met een klein concert afgesloten.

Mocht uw zoon of dochter enthousiast zijn geworden na de 2 gratis lessen op school meldt hem of haar dan aan voor deze cursus. De cursus wordt verzorgd door Dhr. H. van der Wetering.
Er wordt klassikaal lesgegeven. Op deze manier leren de kinderen zeer snel naar elkaar te luisteren. En leren ze ook van elkaar. Tevens bouwt het een band tussen de kinderen. U zult versteld staan van hetgeen ze na deze 10 lessen al kunnen presteren.

De duur van de cursus is 10 weken.
De lessen worden gegeven gedurende 1 uur per week.
De vereniging stelt instrumenten beschikbaar.

De kosten voor deze cursus bedragen € 50,00.

Aanmelden en of info:
Dhr. S.P. Nijenhuis
Telefoon: 0525-651459
s.nijenhuis@hetnet.nl

Mocht u toch nog vragen hebben over bovenstaande dan kunt u altijd contact opnemen.

Laat een reactie achter