In de vrolijk versierde en goed gevulde Schuilhof in ’t Harde heeft T.O.G. ’t Harde afgelopen zaterdag haar verjaardag gevierd. Dit jaar is het 90 jaar geleden dat T.O.G. ’t Harde door 16 Hardenezen werd opgericht. Toentertijd onder leiding van dirigent J. Norél, tegenwoordig staat het A-orkest onder leiding van Wibrand van Norel en het opleidingsorkest onder leiding van Henk van de Wetering.

De avond bevatte een afwisselend programma waarin het A-orkest en opleidingsorkest elkaar afwisselden. Speciaal voor dit feest voor jong en oud was er bij verschillende scholen muziekonderwijs gegeven. Henk van de Wetering heeft samen met de leerlingen verschillende zangliedjes ingestudeerd. Op deze avond heeft een gelegenheidskoortje van leerlingen samen met het A-orkest een aantal liedjes gezongen. Ook zangeres Marjolein Stijkel (Marjolien Oosteloo) gaf acte de presance. Niet alleen als zangeres maar ook als spelend lid heeft ze ons fijn geholpen op deze avond!
Een erg leuke en afwisselende variatie op een mooie avond!

P1080403Ook dit jaar werden een aantal leden van onze vereniging gehuldigd vanwege hun 12,5 jarig lidmaatschap. Zo mochten Carien Merema, Albert van Dijk, Gert Scheringa en Chis van Os een speldje in ontvangst nemen. Alle vier heel erg bedankt voor jullie plezier in de afglopen 12,5 jaar en hopelijk nog vele jaren bij onze vereniging!

Jolanda Janssen hielp het publiek van werk naar werk door een duidelijke en leuke manier van presenteren, bedankt daarvoor!

 90 jaar T.O.G., jong en oud doet mee!

Tijdens deze avond zijn er foto’s gemaakt door Fank van Hattem:

 

1 reactie tot zover

  1. Toon schreef:

    zeer mooie foto’s van een geslaagd feestje!! denk dat iedereen het wel naar zijn zin heeft gehad!!

    heel veel muzikaal plezier toegewenst de komende jaren,

    een hele grote muzikale groet van een oud lid

Laat een reactie achter