Op donderdag 28 april heeft Chr. Muziekver T.O.G `t Harde, samen met het Chr. Mannenkoor `t Harde e.o. en het Interkerk. koor To You uit Epe een oranje concert gegeven.Dit concert werd gehouden in het MFC Aperloo te `t Harde.Voor onze verenging was dit, het eerste concert sinds de corona periode, waar we aan mee hebben gewerkt in onze eigen dorp.Aangezien we een korte voorbereiding hadden, hebben we samen met onze dirigente Lydia Berends een 4 tal nummers ingestudeerd.1) Song of Liberation: Jacob de Haan.2) Cardigan Bay: Jacob de Haan.3) Deep Harmony: arr; Menno Haantjes.4) Free World Fantasy: Jacob de HaanOnze dirigente was op het moment van het concert ziek. Dirigent Adriaan Bruinink heeft ons deze avond begeleid. Het was een zeer geslaagde avond en een fijn samenspel tussen de koren en onze muziekvereniging.Gezamenlijk hebben we de avond afgesloten met het Wilhelmus, waarna we als toegift de mars Holland Jubelt hebben gespeeld. We hebben een zeer geslaagde avond gehad en hopen dat e...

Lees verder ...

Op vrijdag 8 april heeft Christelijke Muziekver. TOG `t Harde meegedaan met het ONFK te Drachten. Het ONFK is een Open Nederlands Fanfare kampioenschap.Voor het eerst sinds jaren heeft onze vereniging weer meegedaan met een wedstrijd. Met de sporen na corona achter ons , waren we als vereniging toe aan een uitdaging.En samen met onze dirigente Lydia Berends zijn we aan de gang gegaan met het verplichte werk Cardigan Bay, geschreven door Jacob de Haan.We kwamen uit in de 5e divisie. Het juryteam van de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen bestond uit de volgende leden; Jouke Hoekstra, Luuk Tuinstra en Harrie Janssen.Als voorbereiding op dit ONFK hebben we een studiedag gehad samen met onze buurtvereniging, het Fanfarecorps Excelsior uit Putten, o.l.v Adriaan Bruinink.We hebben heel veel plezier gehad in het samen muziek maken en de voorbereiding naar het ONFK toe.We hebben een mooi juryverslag ontvangen, waar we in de toekomst mee kunnen werken, en we zijn erg blij dat we dit same...

Lees verder ...

De Stichting Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen. ONFK.De ONFK vinden plaats in vijf divisies: 5e divisie 4e divisie 3e divisie 2e divisie 1e divisieElke divisie heeft een eigen verplicht werk toegewezen gekregen.Het kampioenschap is verdeeld over 2 dagen en geschiedt per divisie op basis van loting.Wij doen mee op vrijdag 8 april.Wij doen voor het eerst sinds jaren weer mee met een ONFK.We komen uit in de 5e divisie. Ons verplichte werk is: Cardigan Bay van Jacob de Haan,We hebben met veel plezier hier aan toe gewerkt, samen met Fanfarekorps Excelsior uit Putten nog een studie dag voorbereid.hieronder achtergrondinformatie over het stuk.5e divisie – Cardigan Bay – Jacob de HaanHet werk Cardigan Bay is een opdracht van de stichting Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen voor haar evenement in 2022. Het is een prachtige kleurrijke compositie geworden en zeer goed speelbaar voor orkesten uit die divisie, zelfs als de bezetting niet geheel compleet is. Het werk is opgedragen aan ...

Lees verder ...

Op zaterdag 20 november 2021 speler drie orkesten voor u.Dat zijn  Chr. Muziekver. T.O.G 't Harde Gelre Brass Harderwijk Fanfarekorps Excelsior Putten. De toegang is gratis. (Met de Corona-check QR-code)Inloop: 19.30 uurAanvang: 20.00 uurEr is geen pauze.Aanmelden kan via Whatsapp op: 06-452 318 65.

Lees verder ...

Vandaag heeft onze voorzitter Chris van Os bij supermarkt De Deen een cheque in ontvangst mogen nemen van € 500,00.   Supermarkt De deen had een aktie waarbij de klanten in de winkel voor munten konden sparen en deze konden schenken aan een plaatstelijke vereniging.   Wij zijn de supermarkt en de klanten die ons hebben gesteund op de ze manier bijzonder dankbaar.

Lees verder ...

Een aantal leden zijn geslaagd voor hun diploma. Rudo voor het A-diploma. Emmalie, Gabriëlle en Simon voor het B-diploma. Van harte gefelicteerd met het behalen van jullie diploma’s. Trots op onze jeugd.

Lees verder ...

GKV De Schuilhof, Blerckweg 10 ’t Harde. Maart 2020, Covid-19 het werd stil in ons dorp. Thuis gaan werken, niet meer naar school kunnen, niet meer naar je sportclub of muziekles. Niet meer bij je ouders, opa of oma op bezoek mogen, om even bij te praten. Het was en is no

Lees verder ...

Op 11 januari heeft chr. Muziekvereniging T.O.G. een play-in georganiseerd. Samen met jeugdleden, oud-leden en muzikanten uit t Harde en wijde omgeving is het A-orkest aan de slag gegaan met het instuderen van een aantal muziekstukken. De dag werd iedereen als gezellig en leerzaam ervaren. Er was ruimte voor ontmoetingen in de vorm van een lunch en een spel. Het samen instuderen van muziekstukken met een ‘nieuw’ orkest was een succes. Het is mooi om met elkaar een bijzonder gelegenheidsorkest te kunnen vormen. Aan het eind van de dag werd er een concert gegeven voor vrienden, familie en belangstellenden. We mogen terugkijken op een geslaagde dag!

Lees verder ...

Op zaterdag 11 januari wordt er in het MFC Aperlo, Hoksenberg 27, ‘t Harde een Play Inn gehouden. Deze begint om 10.00 uur en duurt tot ongerveer 17.00 uur. Iedereen is welkom om mee te spelen. We gaan samen de muziekstukken instuderen en aan het eind van de middag houden we dan een klein concertje. Een kleine bijdrage van € 10,00 voor de hele dag incl. lunch.

Lees verder ...

Dit jaar viert TOG ‘t Harde groot feest. In 1924 werd door 16 personen deze muziekvereniging opgericht. Nu 95 jaar later vieren we dat we nog steeds muziek mogen maken. Voor het publiek, maar natuurlijk ook voor onszelf. Tijdens deze rijke geschiedenis hebben we veel mogen meemaken, veel leden, dirigenten, concerten, concoursen en heel veel muziekstukken.Het jubileumconcert zal een mix worden van oude, maar ook moderne stukken. Onder leiding van Jan Schoonhoven heeft het orkest een mooi concertprogramma voorbereid, van traditionele koralen tot lichte popmuziek. Na de pauze zal het concert worden voortgezet door onze gasten: Politiekapel Noord- en Oost-Gelderland. Ook dit orkest staat onder leiding van Jan Schoonhoven. Het concert vindt plaats in ‘de Schuilhof’ Blerckweg 10, ‘t Harde.De toegang is gratis.

Lees verder ...
Er is verder geen nieuws meer.