Sinds een aantal weken is het A-orkest volop in voorbereiding voor het jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar zal dit concert plaatsvinden op zaterdag 12 maart in de Maranathakerk.

Met een hele bijzonder opzet van het concert is dit concert uniek. Naast de fanfare zullen twee losse componenten van het orkest, het koper en hout, in de vorm van de meewerkende ensembles worden gepresenteerd. Op deze manier worden de verschillen en de prachtige samenwerking van de twee groepen onderstreept.

Het A-orkest is sinds dit kalenderjaar uitgebreid met de leden van het Opleidingsorkest. Samen met deze jonge groep laat het orkest horen hoe mooi en leuk blaasmuziek kan zijn.

Saxofoonorkest For Saxes Only Zwolle

For Saxes Only is een vereniging in Zwolle die door en voor saxofonisten is opgericht. Sinds oktober 2013 repeteert het orkest en treedt zo’n 4x per jaar op.

Het is er om met een grote groep saxofonisten samen te spelen en plezier te maken. Het orkest bestaat uit een dirigent en allerlei verschillende saxofoons, op dit moment hebben we leden met een Bariton, Tenor, Alt, Sopraan en Sopranino.

Ensemble Brassband David Zwolle

Brassband David Zwolle treedt deze avond op in een dubbelensemblevorm. Een dwarsdoorsnede van de A-band speelt een gevarieerd programma van verschillende muziekstijlen.

Wees welkom en laat je verassen!
Entree t/m 15 jaar € 2, 16 jaar en ouder € 5 

Laat een reactie achter