Zaterdag 8 oktober was een muzikale dag in het leven van de TOG’ers.

De jeugd was ‘s middags actief in winkelcentrum op ‘t Harde. Op een interactieve manier werden de toeschouwers meegenomen in het verhaal van de Hardeneze Dorpsmuzikanten. Verschillende dieren werden uitgebeeld in de klanken van de verschillende instrumenten van het orkestje. Zo hadden sommige jeugdige muzikanten de taak om een ezel, kat, hond en haan na te doen.

Een leuke muzikale vertoning van onze jeugdige leden om ‘t Harde te laten zien hoe leuk en beeldend een fanfare kan zijn.14612453_1593349600970488_5777666637987859467_o

In de avond werd het programma voortgezet in het MFC Aperloo op ‘t Harde. Deze muzikale avond werd geopend met een onverwachte muzikale uitspatting van, jawel, het B&W van de gemeente Elburg.
Naast met TOG waren ook andere muzikale gezelschappen van de gemeente Elburg (Concordia Elburg, Excelsior Oostendorp en de muziekschool Elburg) vertegenwoordigd.

TOG liet van zich horen met zwoele Latijnse klanken van de tango en de rumba. Op Dos Danzas Latinas kon het publiek bijna niet stil blijven zitten. Ook de Oost-Europese klanken kwamen langs in het werk Klezmeriana.
Samen met de andere muziekgezelschappen sloten we de avond af met de knaller ‘Thank you for the music’.

Laat een reactie achter