2013 02 02 01 voicehOp zaterdag 2 februari presenteert T.O.G. ‘t Harde in de Maranathakerk exclusief ‘The Voice of Music’! Dit concert vormt een bijzondere samenwerking tussen de fanfare, Brassband Rijnmond en het Elspeets Mannen Ensemble. Hiermee zijn fanfare, brassband en zang vertegenwoordigd.

Het concert vormt een onderdeel van het scholenproject dat T.O.G. organiseerde in de gemeente ‘t Harde. In dit project wordt les gegeven aan klassen op de lagere scholen in ‘t Harde. Hiermee probeert T.O.G. ‘t Harde de scholieren van ‘t Harde aan te moedigen zelf muziek te gaan maken bij de vereniging. Speciaal voor deze leerlingen zal Brassband Rijnmond o.l.v. Erik van de Kolk op zaterdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur een gratis speciaal interactief programma verzorgen dat speciaal voor hen en de ouders is samengesteld. Wij nodigen dan ook alle kinderen van ‘t Harde uit om hier te komen luisteren. Dit is ook mogelijk voor de kinderen die niet op de scholen van ‘t Harde mee hebben kunnen doen aan het project.


2013 02 02 02 brasband rijnmond

Het concert ‘s avonds zal worden ingevuld met de fanfare en de brassband, maar ook met het E.M.E. o.l.v. Dick van Asselt Dit mannenkoor is landelijk bekend met hun religieuze muziek. Zo zijn zij onder anderen een aantal keer te zien geweest in het programma ‘Nederland Zingt’ van de EO en hebben zij ook hun medewerking verleent aan het praiseconcert, wat T.O.G. in november 2011 heeft georganiseerd.

2013 02 02 03 speets

The Voice of Music wordt een afwisselend concert met toegankelijke, prachtige muziek. Het concert begint om 20.00 uur. Locatie: Maranathakerk, Bovendwarsweg 2c, ’t Harde. Vanaf 19.30 zullen de deuren geopend zijn en kunt u op vertoon van uw toegangskaart naar binnen.