logo tog tharde 500GKV De Schuilhof, Blerckweg 10 ’t Harde.

Maart 2020, Covid-19 het werd stil in ons dorp.

Thuis gaan werken, niet meer naar school kunnen, niet meer naar je sportclub of muziekles.

Niet meer bij je ouders, opa of oma op bezoek mogen, om even bij te praten.

Het was en is no

g steeds een bijzondere periode, waar we met ons alleen doorheen gaan.

Daarom is het tijd om een positief geluid te horen.

We willen graag een Thanksgivings concert geven, voor iedereen in ons dorp. Met zang en muziek willen we een mooi avond organiseren voor u.

Mensen in het zonnetje zetten, die het verdient hebben, door bv zich extra in te zetten voor hun medemens tijdens de periode, je kunt denken aan een mantelzorger, een schooljuf, een oppasser, iemand die de boodschappen voor je heeft gedaan, omdat je niet naar buiten mocht. Er is nog zo veel meer op te noemen.

Ken jij iemand die het verdient om in het zonnetje gezet te worden, geef die persoon dan op, en wie weet komen wij langs met een bloemetje.

Of ken je iemand die je wilt verrassen met een verzoek plaat, wat speciaal tijdens ons concert word uitgezonden en gespeeld, Nomineer hem of haar dan met een verzoeknummer uit onze lijst en vertel waarom ze dit verdienen. We zullen enkele nummers ten gehore brengen, en wie weet zit jij daar tussen.

Doe je ook mee?

Je kunt de opgave lijst invullen en mailen naar:

CMV TOG Tharde: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Of uitprinten en opsturen naar: D.Bosch, industrieweg 5 8084GS ’t harde.

Opgave lijst bloemetje :
De inschrijving is gesloten.