2022 11 29 gedachtenis concertCMV-TOG organiseert op zaterdag 19 november een Gedachtenis Concert.
Dit idee is ontstaan omdat in 2021 2 leden van onze vereniging zijn overleden. Beide leden waren erg belangrijk voor onze vereniging.
Dhr. Wim van Putten, Wim was erelid, en was vanaf 1945 betrokken bij onze vereniging, in zijn muzikale leven heeft hij erg veel voor onze vereniging betekend. Hij was een geliefd man, vader en opa, Dirigent, organist en speelde bij onze vereniging op de cornet, ook nam hij het dirigeerstokje wel eens over, als onze dirigent uitviel.
Dhr. Edwin van der Kolk, Edwin was een innemend lid, die rustig, trouw en zeer kundig de eerste bugelpartij voor zijn rekening nam en soms ook de muzikale leiding had, en daar waar nodig altijd klaar stond om medemuzikanten van advies te dienen.
We hebben het een gedachtenis concert genoemd. Het valt samen in het weekend van de Eeuwigheidszondag 2022, de laatste zondag van het kerkelijk jaar, waarbij bij veel gemeenten, de leden worden herdacht die dat kerkelijk jaar zijn overleden.

Samen met zangeres Marjolein Oosterloo, organist Jorrit Woudt en trompettist Maurice van Dijk, hebben we een gevarieerd programma samengesteld.
U bent daarom van harte uitgenodigd om zaterdagavond 19.30 uur te komen luisteren.

Locatie: MaranathaKerk, Bovendwarsweg 2C, ` t Harde.

Flyer downloaden? Klik hier