2022 11 09 lichtjeswandeling'T HARDE - Herinneringen in het licht, een lichtjeswandeling over de begraafplaats aan de Bovenweg in ’t Harde, wordt dit jaar opnieuw georganiseerd. Hoewel vorig jaar vanwege coronamaatregelen de bijeenkomst kort van tevoren moest worden geannuleerd, is men nu vol overtuiging gestart met de voorbereidingen om dit jaar een herdenkingsavond te organiseren voor mensen die leven met het gemis van een geliefd iemand.

Herinneringen in het licht wordt door een regionale werkgroep voor de derde keer georganiseerd en wel op woensdag 9 november. De werkgroep verwacht in het najaar niet geheel corona-vrij te zijn, maar er is gelukkig voldoende mogelijkheid om een herdenkingsavond op een veilige manier te organiseren. Ze vraagt van deelnemers om voldoende afstand te houden tot elkaar en om thuis te blijven bij klachten.

Deelnemers kunnen hun wandeling langs de verlichte paden starten tussen 18.30 uur en 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig en starten kan op ieder willekeurig moment. Mensen kunnen zelfstandig of onder begeleiding in kleine groepjes een wandeling maken over de begraafplaats. Tijdens de wandeling staat men op verschillende momenten stil om te kijken, te luisteren of deel te nemen aan een kleinschalige activiteit. Na afloop is er gelegenheid een kop koffie of thee te drinken in de aula. Er is een luisterend oor voor degene die nog even wil napraten. Deelname is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Herinneringen in het licht is bedoeld voor iedereen die een dierbaar iemand moet missen. Het maakt niet uit of het overlijden lang of kortgeleden is. Deelnemen kan zeker ook als een geliefde op een andere plaats is begraven of gecremeerd. Neem gerust iemand mee!

Iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kan via e-mail contact worden opgenomen met Nella Kamstra: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 49 60 07 61


CMV-TOG zal op deze avond ook aanwezig zijn, een aantal koralen blazen tijdens de lichtjes wandeling. Woensdag 9 november.